Setup dlk.01

Desenvolupament de marca per un talentós artista que treballa les pells amb un afecte, intuïció i creativitat poc freqüents. El projecte ha crescut i s’ha de presentar en societat amb tots els elements necessaris. Dlk Setup va d’això. Agafem el projecte des de l’inici i desenvolupem tot el que necessites. Aviat tindreu notícies… 😉

telfpatricl
GÉNERE & PRIMERES MATÈRIES

Les pells amb les quals treballa són d’Igualada (BCN), principalment. Aquesta ciutat catalana és coneguda per la qualitat del seu producte i experiència. De fet durant anys tot un barri estava ocupat pels tallers dels blanquers i va contribuir a la bonança d’aquesta ciutat de la Catalunya Central. Actualment, els que queden, treballen per a les millors marques del món.

DETALLISTA

Al taller del Patrick es treballa artesanalment i es cuida el detall fins a quasi l’obsessió. El nivell d’exigència és alt i fa que mai deixi de desenvolupar només formules, tant per la línia d’estampats com per a la clàssica i més minimalista.

patrick cuadrat
ESCOLA

La seva formació passa per molts llocs i intercanvi de coneixements entre artistes, però on realment va trobar el que cercava, va ser a l’escola de disseny (Artesania en cuir) Gaspar Camps, d’Igualada. Allà podien treballar amb les millors pells i al costat de les persones més rellevants en aquest món.