04-MARQUETING VISUAL & CONTINGUTS

Continguts&Comunicació

El “marketing de continguts és un procés per atreure i retenir clients mitjançant la generació i selecció de continguts i modificar o millorar el comportament del consumidor”. La idea que hi ha darrera del marketing de continguts és senzilla: si comparteixis continguts d’interès amb els teus clients, (que els ajudin a resoldre els seus problemes), ells et recompensaran. No ho dubtis, cal explicar coses i fer-ho de manera acurada. 


1b
GRÀFIC

Creació gràfica per comunicar un missatge en diferents formats i aplicacions. Més de 10 anys d’experiència i encara ens apassiona.

2dlk
MULTIMÈDIA

Necessitàvem veure animades les vostres imatges i crear missatges amb moviment. Animacions, vídeo HD, projeccions, i web.

favicon
AGÈNCIA

Volem destacar el valor afegit de la teva marca i potenciar les relacions amb els teus clients. Marqueting de continguts.

Setup dlk 

Tot el que necessites en imatge i comunicació

01-DIRECCIÓ D’IMATGE

Gestió creativa de la marca o producte

Ens agrada treballar amb bons clients (una persona que està a prop de la seva marca) doncs estant a prop del propietari ens podem familiaritzar amb el producte i destacar el seu valor.

Oferim tots els recursos gràfics necessaris poder comunicar-se millor amb el consumidor i client final. Creativitat, una bona estratègia i un bon ús de les noves tecnologies.

02-DISSENY&ESTILS

Creativitat gràfica

El disseny gràfic està orientat a la composició d’imatges i textos per a la comunicació d’un missatge. El principi fonamental és oferir un missatge clar, sense deixar d’aportar altres valors a través de diversos mitjans, tant impresos com digitals, com ara materials impresos, animació, gràfica, roba….

Cal tenir clara la identitat i el valor afegit de la marca, producte o esdeveniment per aconseguir els objectius: transmetra la teva idea en les millors condicions possibles.

03-BRANDING MULTIMÈDIA

Construcció de marca

El branding és associar els valors de la teva marca al nom comercial, logotip o simbol. Estudiar el negoci, valors i filosofia referits a la marca; i finalment implementar recursos creatius i estratègics per aconseguir el seu posicionament. Un gran valor de marca, una forta identitat coorporativa i un bon posicionament en el mercat serà una font d’ingressos estable i segura.

TU ETS L’AMO DEL TEU PRESENT
toni3