EL DISSENY ÉS PART DEL TEU ÈXIT

Identitat

Tot el que necessites en imatge i comunicació

logoAGÈNCIA
01-DIRECCIÓ D’IMATGE

Gestió creativa de la marca o producte

Estant a prop de la teva marca ens podem familiaritzar amb el producte i destacar el seu valor.

T’oferim tots els recursos gràfics i creatius necessaris per a una bona campanya de comunicació. Identitat, creativitat, planificació, una bona estratègia i un bon ús de les noves tecnologies.

dlkcrea
02-DISSENY & ESTILS

Creativitat gràfica

Elaborades composicions d’imatges i text amb la intenció de comunicar correctament el teu missatge. El principi fonamental és oferir-lo amb claredat a través de diversos mitjans.

Cal tenir clara la identitat i el valor afegit que ofereix la marca o producte, per aconseguir transmetre la idea en les millors condicions possibles.

akrilic
03-BRANDING MULTIMÈDIA

Construcció de marca

El branding és associar els valors de la teva marca al nom comercial, logotip o símbol. Estudiar el negoci, els valors i la filosofia referits a la marca; i finalment implementar recursos creatius i també estratègics, per aconseguir amb èxit el seu posicionament. Un gran valor de marca, una forta identitat corporativa i un bon posicionament en el mercat serà una font d’ingressos estable i segura.

xarxes3
04-MARQUETING VISUAL & CONTINGUTS

Social Media

El màrqueting de continguts és un procés per atreure i fidelitzar clients mitjançant la creació i selecció de continguts per a modificar o millorar el comportament del consumidor”. La idea que hi ha darrere del màrqueting de continguts és senzilla: si comparteixes continguts d’interès amb els teus clients (que els ajudin a resoldre els seus problemes), ells et recompensaran.

dlkcrea
GRÀFIC

Creació gràfica per comunicar un missatge en diferents formats i aplicacions. Més de 10 anys d’experiència i encara gaudint.

iconaacrilik
MULTIMÈDIA

Necessitàvem veure animades les vostres imatges i crear missatges amb moviment. Animacions, vídeo HD, projeccions i web.

xarxes23
SOCIAL MÈDIA

Volem destacar el valor afegit de la teva marca i potenciar les relacions amb el Marqueting de continguts.

CONTRACTA ARA EL SETUP COMPLERT dlk

Creix i sedueix! *Pots contractar tot el servei o triar detalladament.