[rev_slider_vc alias=”dlksliderw”]

Setups dlk 

Tot el que necessites en imatge i comunicació

Agència

DIRECCIÓ D’IMATGE

Gestió creativa de la marca o producte

Ens agrada treballar amb bons clients (una persona que està a prop de la seva marca) doncs estant a prop del propietari ens podem familiaritzar amb el producte i destacar el seu valor.

Oferim tots els recursos gràfics necessaris poder comunicar-se millor amb el consumidor i client final. Creativitat, una bona estratègia i un bon ús de les noves tecnologies.

Disseny

DISSENY & ESTILS

Creativitat gràfica

El disseny gràfic està orientat a la composició d’imatges i textos per a la comunicació d’un missatge. El principi fonamental és oferir un missatge clar, sense deixar d’aportar altres valors a través de diversos mitjans, tant impresos com digitals, com ara materials impresos, animació, gràfica, roba….

Cal tenir clara la identitat i el valor afegit de la marca, producte o esdeveniment per aconseguir els objectius: transmetra la teva idea en les millors condicions possibles.

Branding

BRANDING MULTIMÈDIA

Construcció de marca

El branding és associar els valors de la teva marca al nom comercial, logotip o simbol. Estudiar el negoci, valors i filosofia referits a la marca, implementar recursos creatius i estratègics per aconseguir els seu posicionament. Un gran valor de marca, una forta identitat coorporativa i un bon posicionament en el mercat serà una font d’ingressos estable i segura.

Diàleg

MARQUETING VISUAL & CONTINGUTS

Continguts & Comunicació

El “marketing de continguts és un procés per atreure i retenir clients mitjançant la generació i selecció constant de continguts per tal de modificar o millorar el comportament del consumidor”. La idea que hi ha darrera del marketing de continguts és molt bàsica: si comparteixis continguts d’interès amb els teus clients, (que els ajudin a resoldre els seus problemes), ells et recompensaran. No ho dubtis, cal explicar coses i fer-ho de manera acurada. 


GRÀFIC

Shoreditch fixie vinyl letterpress street art, stumptown banjo mustache salvia. Tote bag McSweeney’s sriracha organic.

MULTIMÈDIA

Tote bag scenester hashtag salvia readymade. Ennui asymmetrical Brooklyn pour-over whatever bicycle rights fixie vinyl.

AGÈNCIA

Odd Future Neutra tilde fap. Scenester PBR flexitarian, Austin sartorial Tonx roof party 8-ennui bit photo booth Shoreditch.

TRIA AVUI UN SETUP DLK
ET FAREM UNA IMATGE I UN SERVEI A MIDA

TU ETS L’AMO DEL PRESENT. DLKT…
toni3